Wednesday, November 30, 2011

Kim Hyun Joong Is The Best Male Solo Artist At 2011 MAMA


Annyeong Hasaeyo!!
Kim Hyun Joong (SS501 Leader), chukhayeyo!! for won Best Male Solo Artist at 2011 Mnet Asia Music Award (MAMA) last night live from Singapore Indoor Stadium.. Gladden, grateful, happiness was blend and combine all together became most...most...most hilarious..
Furthermore , along with his powerful and perfect stage performance LUCKY GUY was overflowed with manly beauty and charisma. Receiving hot cheering from the fans. The way he walk direct to stars/artist special seat to bring Suzy (Miss A) dance together on stage and his smile looked sweet and confident... Plus, his last dance...awesome... omg, you drive me crazy!! >__<


Hyun Joong-ssi.. noona saranghae!!


Last night i dream that i congratulate Hyun Joong personally when he knock, enter my room (obviously not my room in real.. eehehehe)  and lay down on a floor.. oh no, probably i'm too fanatic... hahahaa
Once again, Kim Hyun Joong chukhayeyo!! hwaiting!!


Annyeong..


  p/s : To my lovely hubby, you'r the first person i will and always strong LOVE for my entire life.. (^__^)v    



Saturday, November 26, 2011

Update News:Losing 4kilos With My Shape Plus


Hai...haii...
My first Shape Plus entry...
Let me straightforward, with one packet each day, now i'm losing 4kg from my body weight within 10 days... it's awesome because i never loss any before. i'm expected to loss 10 kilos within 30 days to reach my ideal weight.. wish me luck..  Mira, hwaiting!!     

Monday, November 14, 2011

Siblings Outing At KB

Annyong... Hai..hai.. i'm back!!
Terasa lama betul tak update blog ni... dah lebih 2 minggu ditinggalkan... bersawang sudah, so hari ni kasi clear semua sawang-sawang yang ada with new entry... 

Raya Haji baru ni sambut kat KB with whole family in law so sempat la meronda-ronda... 
Half day activity...
 Menara tinjau...

Kalau rasa-rasa nak exercise boleh la naik tangga pusing-pusing ke puncak menara & reward kepada yang berjaya, dapat la tengok view kawasan sekitarnya.. =p 

Membelakangkan Tambatan Diraja...

Freestyle everybody!!

Unplanned freestyle...
Ni la yang berlaku bila tiba-tiba shima <haaaachuuummm!!>

After sneeze incident...
Peace... (^^,)v

Singgah sebentar ke Taman Perbandaran Tengku Anis. Tamannya cantik tapi sayangnya tak berjaga...
 Etika berpakaian pun ada... bagus-bagus..

 Labu sayung gergasi...

Final night at KB
Hubby with Darwisyah...

Taman Kota Darul Naim...  ala-ala Icity la...




Shape Plus Ku...

Assalamualaikum...


Apa bendanya 'Shape Plus' ni kan... nama pun shape dah tentu-tentu nak membentuk untuk tubuhkan, lebih kurang macam diet la... First time try ni... Tengok aje lah hasilnya nanti macam mana, mudah-mudahan berkesan la... InsyaALLAH!!
Mira, hwaiting!!! (^___^)v
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...