Sunday, July 17, 2011

Penubuhan Geng Blogger Hijau

Assalamulaikum... hai blogger..
Tengok title entry hari ni lain macam je sebabnya terfikir nak tubuhkan 'Geng Blogger Hijau', dalam usaha untuk mengumpulkan pencinta-pencinta kehijauan...

 Syarat-syaratnya :-
1. Semestinya sangat suka warna hijau, dan
2. Nak follow @ tak ~ tiada paksaan, dan
3. URL blog mesti ada perkataan 'HIJAU', atau
4. Kalau takde perkataan 'hijau', blog mesti berasaskan warna hijau, atau
5. Blogger memperjuangkan kehijauan jelas dalam blognya..

Mudahkan... 
Jom kita kumpul beramai-ramai berkongi keindahan alam!!

-HIJAU Itu Keindahan-

2 comments:

  1. Kebetulan bloh saya sudah bertukar warna hijau... Nak join ke x???

    ReplyDelete
  2. @Bella : jom2 join, jelas kehijauan di blog bella ^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...