Monday, November 14, 2011

Siblings Outing At KB

Annyong... Hai..hai.. i'm back!!
Terasa lama betul tak update blog ni... dah lebih 2 minggu ditinggalkan... bersawang sudah, so hari ni kasi clear semua sawang-sawang yang ada with new entry... 

Raya Haji baru ni sambut kat KB with whole family in law so sempat la meronda-ronda... 
Half day activity...
 Menara tinjau...

Kalau rasa-rasa nak exercise boleh la naik tangga pusing-pusing ke puncak menara & reward kepada yang berjaya, dapat la tengok view kawasan sekitarnya.. =p 

Membelakangkan Tambatan Diraja...

Freestyle everybody!!

Unplanned freestyle...
Ni la yang berlaku bila tiba-tiba shima <haaaachuuummm!!>

After sneeze incident...
Peace... (^^,)v

Singgah sebentar ke Taman Perbandaran Tengku Anis. Tamannya cantik tapi sayangnya tak berjaga...
 Etika berpakaian pun ada... bagus-bagus..

 Labu sayung gergasi...

Final night at KB
Hubby with Darwisyah...

Taman Kota Darul Naim...  ala-ala Icity la...




0 Br!LL!anT !DeA:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...