Tuesday, February 26, 2013

Burger Bakar Abg Burn


Tengok aje lah saiz burgernya... terliur tak.. =D
Semenjak dua menjak ni kan famous burger bakar so jom try Burger Bakar Abg Burn..
Yang ni gerai cawangan Nilai, berlokasi di MMA SANTAI CORNER..
Beroperasi dari petang sampai ke tengah malam.. ada banyak lagi gerai-gerai lain kat situ... Kalau nak berkunjung ke gerai ni, sila bukak mata luas-luas ye.. faham-faham ajelah, sudah la pegi time malam, agak samar-samar gitu cahayanya pastu pulak gerai ni warna hitam.. dah macam cari barang tersembunyi pun ada >O<"

Rasanya pulak... hrmmm... tidak mengecewakan~sedap, perasa semua perfect & daging pun tak terlalu kering.. jenuh jugak la nak habis kan seketul burger daging bakar ber'cheeze' + 3 ketul sosej... yang sebelah tu pulak.. burger kambing bakar + ring onion... kalau makan time perut tak berapa lapar, potensi untuk tak habis tu cerah la... Harga plak~~~ alamak terlupa la, yang pastinya berpatutan.. dalam RM10-RM12.. kalau burger sahaja tak sampai RM10.. Nanti saya update harganya ye...

Selamat menjamu mata.... 
(*^^,)/

0 Br!LL!anT !DeA:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...