Tuesday, January 17, 2012

My Canon EOS 1000D

Dah lama ngidam-ngidam camera canggih macam atas tu. Akhirnya berjaya jugak memilikinya, alhamdulillah. Memang suka sangat-sangat bab-bab snap gambar ni, pendek kata kalau keluar rumah je gajet ni tak pernah ditinggalkan. So for me as a beginner sesuai sangat la guna camera jenis macam ni tak complicated sangat. Sebelum ni guna digital camera kecik yang biasa tu je, tapi bila camera tu dah problem ingat nak beli digital camera lain cause yang tu pun dah lama sangat dah, 3rd hand dah pun.. tapi bila fikir-fikir balik baik beli yang canggih sikit... ehehehe.. well, tu bukan kotak aje tau, isi nya tengah snap gambar kotak tu... (^__^)v 
Ni antara gambar pertama yang dirakam masa try canon 1000D ni.. 

Ni pulak snap dari dalam kereta masa kereta tengah bergerak tanpa ready.. ok ke ko?? o__0


Thank you so much hubby cause allowed me to buy and own it, finally my dream came true....

0 Br!LL!anT !DeA:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...