Friday, May 27, 2011

Keperluan Asas Membuat Kek



semalam sempat menyerbu kedai alatan kek Yummie Bakery kat kompleks diamond belakang WARTA bandar baru bangi.. dah lama sangat dah nak cari kedai jual alatan buat kek  & ni baru kesampaian.. 120% happy.. Thanks a lot la pada hubby yang sudi meneman & mencari barang sekali... and thanks a lot jugak kepada pemilik cutieshomebakery.blogspot.com diatas info yang diberi...

ni alamat kedai tu :-
Yummie Bakery
Lot 313, 
Kompleks Diamond,
Jln Medan Bangi Off Persiaran Bandar,
Bandar Baru Bangi, Selangor
Fon : 03-8210 1588

kedai ni ada buka lagi satu kedai yang lebih besar, tak jauh pun dari kedai lama ni.. berdepan masjid bandar baru bangi tu ada kedai kopitiam bangi. kedai yummie bakery baru ni terletak kat bangunan bertengang dengan bangunan kedai kopitiam bangi. boleh nampak dari jalan besar traffic light tu.

sempat la memborong dekat 20 jenis barang dengan harga tepat RM88.00, harga pun lagi murah dari kat pasaraya la.. memang teruja, lagi pun anniversary dalam 2 minggu lagi, cadang-cadang nak buat indulgent cake so mencari bahan2 la... baru la boleh mem'baking' cake dengan gumbiranya... (^^,)  

0 Br!LL!anT !DeA:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...