Friday, May 4, 2012

Hello Kitty Airlines^^Meowww

 Kucing pun dah ada kapal sendiri? Cer skroll bawah sikit... gempak tak..?! ><
 Hello Kitty Eva Air dimiliki oleh Taiwan Airlaines bertemakan 3 ekor kucing...




 Sekali pandang macam box permainan je self services counter ni kan... =D



 Macam ni punya presentation, nak makan pun sayang ><


 Meow dreamland~


 Ni makanan betul-betul ke display aje... 
Mesti enjoy diorang kerja atas kapal ni... semuanya kawaiiiiiii ><



Kucing yang glamour ni dipanggil "Hello Kitty" 
Pasal apa hello kitty? Well, hello kitty ni kartun francais yang dicipta pada tahun 1974 dan sangat popular di Asia terutamanya di Jepun. Sebelum ni, watak kucing ni pernah digunakan pada pinggan mangkuk, TV, alat menyapu habuk, tupperware makanan dan beg bakaian tapi kini tempek kat kapal terbang pulak.


Syarikat penerbangan Taiwan-Eva Air kini menawarkan para pelanggannya pengalaman "Hello Kitty" yang lengkap bermula dari 'self service check-in caunter' kaler pink, boarding pass, aksesori pramugari sampai la ke hidangan dalam kapal. Tengok ajelah photos atas tu.  


Pesawat Eve Air yang bertemakan "Hello Kitty" ini singgah ke bandar-bandar seperti Taipei, Fukuoka, Narita, Sapporo, Incheon, Kong Kong dan Guam. Eva Air memiliki bekerjasama dengan Sanrio, sebuah syarikat Jepun yang mencipta & memiliki  jenama Hello Kitty.

0 Br!LL!anT !DeA:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...