Thursday, August 25, 2011

Suasana Hari Raya

Assalamualaikum...
Pejam celik pejam celik dah nak hampir sebualn kita berpuasa maknanya beberapa hari je lagi lebaran bakal menjelma... sedih rasanya nak meninggalkan bulan yang penuh barakah ni tapi kita masih dituntut untuk bergembira di hari raya... mudah-mudahan dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki untuk berpeluang menemui lagi penghulu segala bulan pada tahun-tahun akan datang, insyaALLAH...


Tak mau celoteh banyak-banyak.... jom layan lagu ni ~ memang nostalgia, berapa abad pun umur lagu ni tetap best!!



Bila sebut pasal raya memang tak sah kalau tak buat biskut raya kan... tu belum lagi cerita pasal kasut raya, baju raya, tudung raya dengan segala macam la yang nak beraya...ehehehe.. ni la rupa & gayanya biskut raya ku tahun ni... segala-galanya asas cornflakes & mix fruit tapi rasa lain-lain tau... hik..hik...hik....


Dari kiri cornflakes choco, biskut buah, cupcake buah, cupcake choco with chocolate chips & almond nut, biskut cornflakes & cornflakes honey berbijan... yang mix fruit tu semuanya requested dari along ku, dia memang suka sangat kek-kek buah ni @ yang berasaskan mix fruit... memang laju la dia... ^____^


Jom layan vid ni pulak.... super cuteeee >_<


 Kanak-kanak la yang paling happy time-time raya ni.... \(^__^)/

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI BUAT SEMUA READERS !!
Berhati-hati dijalan raya, semoga selamat sampai ke destinasi...

0 Br!LL!anT !DeA:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...