Wednesday, August 24, 2011

Puasa Yang Yok

Puasa yang yang yok, 
Pagi-pagi jenguk dalam periuk...
haiii... dah naik bersawang blog ni tak ber'update' sejak-sejak puasa ni... memang berkurangan sangat aktiviti mem'blogging'... 
Jom tengok gelagat budak-budak bulus ni dok terbungkang tengah-tengahari bulan-bulan puasa ni...

Depan Millo & belakang tu dah tentu-tentu la Chitam... jelas sangat kegelapannya >_<

Ni pulak Chimot, adik beradik Chitam... memang terkenal ngan kaki tido tak kira masa... nak tido punya pasal sanggup buat tak tahu je walaupun letak plate depan mata..

Ni pulak si Bulan sibuk mengira butir nasi agaknya... kira berapa banyak yang telah dimakan oleh Bintang kot tu... yang nampak badan ngan ekor je tu la Bintang... susah nak dapat snap gambar budak ni ~ suka main sendiri-sendiri tak peduli orang lain...

Entry sebelum ni si Bintang tercicir tapi kali ni baru la dapat snap the whole family... semua ni meow-meow yang saya adopt, lahir kat belakang rumah jiran-jiran... masing-masing hadir dengan pelbagai ragam & perangai... diorang cuma kucing~hanya tahu makan, minum, main & tido je... apa salahnya hulurkan secebis kasih sayang... kita tak rugi apa-apa pun... betul tak??

0 Br!LL!anT !DeA:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...