Tuesday, June 14, 2011

..::Special Entry For KaMi PeNcInTa KuCiNg a.k.a KPK::..

Entry ni dibuat khas untuk FB KaMi-PeNcInTa-KuCiNg a.k.a KPK.. kepada pencinta-pencinta kucing sekalian alam yang dah join page ni tahniah diucapkan dan pada yang belum, sila la LIKE dengan segera.. anda tidak akan dikecewakan.. trust me.. ^^,

 logo profile rasmi KPK


korang boleh share gambar-gambar meow, masalah si bulus, gelagat  si comel, luahan rasa seronok + kecewa + terkilan @ sedih tentang si gebu masing-masing, pengalaman atau sekadar chit chat... boleh jugak tengok gambar-gambar coooomeeellll macam ni...



atau ni...



atau yang ni....


takpun yang ni....


 atau pun macam ni...


atau ni...


yang macam ni pun ada...


atau yang ni... 



atau...


l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
V
yang ni




atau.... atau.... atau.... 


tengok sendiri la kat page KaMi PeNcInTa KuCiNg ni.... ehehehee
ada jugak tempahan t-shirt exclusive KPK..
anda pasti tersenyum seindah suria yang membawa cahya...
lalalalalaaaaa


MEOOOOOWWWW...AUUUWWW...!!




p/s : credit pada pemilik meow-meow comel yang jadi model diatas.. time kacih daun keladi.... (^^,)

4 comments:

  1. byk nye kucing~~
    hehe sy fanatic kucing
    ade 12 kucing kat umah~~ ^___^

    ReplyDelete
  2. @Syuk Ry :: kucing mmg sntiasa comel2.. kalau belum ada, sila la memiliki sekor meow... ^^,)

    ReplyDelete
  3. @Farah Amira :: banyak nya kucing farah.. dh bolh bt 1 team bola tu...eheheh.. mesti meriah je umah nak2 time makan bersusun je... geram tengok...meoowww =D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...