Thursday, February 9, 2012

Happy Birthday To Wani, Bea & Adik

Hai.. hai...
Special birthday entry for my little brother and sister's in law. Walaupun agak terlewat entrynya tapi orang kata lebih baik terlewat daripada takde langsungkan.. ^^,)  Sambutan hari lahir + family dinner diadakan pada 31 Januari lepas kat Restoran Sabar Menanti. Nothing is more fun than family gathering, right?!

Birthday cake!! Agak jauh jugak la kek ni travel tu yang bunga pun dah tak rupa bunga.. ><"

~Happy 24rd Birthday Kak Ngah~
~Selamat Hari Lahir ke 22 tahun, Bea~
~Ika-dongsaeng, 16nyeon Saengil Chukhaeyo~
\(,^^)/ \(^^,)/


Birthday gift from Ma & Wea..
Cian adik ika, gambar dia bersama hadiah terlupa nak snap.. Sorry dik! don't blame sis, all along fault, dia terlupa amik... ehehehe (^^,)v

Birthday present from me and hubby to Kak Ngah....

Birthday gift to Bea from me and hubby... 

For adik ika, this book is a gift for you... 

 say 'kimchiiii' v(^__^)v

 Menu for dinner ~ siakap 3 rasa + sweet sour, kailan ikan masin, tomyam seafood, ayam masak kicap & daging tak ingat masak apa.. eheheee ~__~ 
yummy... yummy 

 Another family photo before attackkkk!! XD

 Hubby with Darwisyah =)

(*^__________^*)

Kacau je dahan pokok ni...

 sempat snap seekor meow kat situ...

Last family photo taken before leaving. i'm not inside cause i am who taking this photo... huhuhu T_____T 
#Special request to hubby, can you buy tripod for me... please... please... please *puppy eyes* kekekeke

Annyeong (^o^)/

0 Br!LL!anT !DeA:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...