Friday, February 17, 2012

New Year Burger

Yessss.... it's Mc Donald Prosperity Burger!! 




Cuci mata yea... kekekee 
Dalam setahun ada la dalam 3 bulan je burger ni interfrem. Hujung tahun hingga la awal tahun tu pasal jadi burger tahun baru, macam time musim sejuk je kat negara 4 musim tapi kat Malaysia ni hujung tahun musim tengkujuh dan awal tahun panas. Makan time cuaca panas ditambah pulak dengan limpahan sos lada hitam yang berlinangan tu, memang nak terbakar lidah rasanya. Tu sebab la saya tak pernah pass makan burger ni. Tak pernah berjaya makan sebiji pun, paling power pun daging dengan roti sekerat je tu pun dah siap lap-lap sosnya... 

So "i'm lovin' it" tu kasi tukar ke "i'm not really lovin' it"... hehehaha T__T

0 Br!LL!anT !DeA:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...