Friday, July 22, 2011

Pesta Buku Negeri Sembilan

Hai.. hai... makan tapai jangan cabai ~ pedas tuuu
Semalam pegi seremban cari barang lappy then sempat singgah Pesta Buku Negeri Sembilan kat Aeon (JJ) Seremban 2...

semestinya Gempak Starz mengambil bahagian walaupun kecik je booth nya & ejen GS je yang jaga booth still the best la... beli 2 buah novel je sebab yang lainnya kebanyakan dah ada dalam koleksi... takde pengurangan harga pun cuma beli sejumlah buku  dapat la giftnya..

tak besar pun pesta bukunya, ada mungkin dalam 35 buah booth yang dibuka... majoriti pengunjungnya budak-budak sekolah la...

Gempak Starz booth berjiran dengan booth Ain Maisarah ~ kedai pink tu... mesti ramai yang kenal siapa Ain Maisarah kan nak-nak dikalangan budak sekolah... popular betul penulis ni... ada sekolah maya lagi.. ^^,


Membaca itu jambatan ilmu...



0 Br!LL!anT !DeA:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...