Saturday, July 2, 2011

Tr!p To PeaRL Of BorNeO - LaBuaN (Final)

Episode terakhir di Labuan... sambungan dari Part IPart II & Sunset....
hari ke-2 di labuan, selepas breakfast terus menuju ke duty free shop beli ferrero rocher & kit kat then ke pasar untuk beli cenderahati lain...
susah nak dapat nasi lemak bungkus macam ni kat semenanjung... bukan selapis tapi 2,3 lapis daun pisang ni digunakan untuk sebungkus nasi lemak... mungkin guna daun pisang abu sebab tebal semacam je daun pisang ni...


 masa tengah on the way nak ke pasar basah... terperasan bangunan ni, straight to the point betul papan tandanya... 

selesai beli cenderahati apa yang patut terus ke muzium marine ni... masuk percuma je..

kuda laut

belut laut...agak menyeramkan bila tengok dekat-dekat..

dah lupa namanya...kalau tak silap ni udang...

rangka Indian Fin Whale seakan-akan menyerupai paus biru..

muzium marine merupakan destinasi terakhir sebelum menuju ke airport... flight ke kota kinabalu pada jam 1205...


MAS Wings-kapal ni tak boleh terbang terlalu tinggi so pegi ke lokasi yang dekat-dekat je la...

kali ni dapat duduk ngam-ngam kat sayap....

Selamat Tinggal Labuan.... ^__^










0 Br!LL!anT !DeA:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...