Friday, March 23, 2012

Homestay @ Langkawi Island

3D2N @ Langkawi Island duduk kat homestay je.. Family members pun ramai so amik homestay je, sebijik rumah so memang selesa la... Tengok aje lah gambar-gambar kat bawah ni..
l
l
l
l
l
l
l
l
l
V
Homestay Taman Nilam, Pulau Langkawi
Pintu depan.... tengok luar pun dah tahu besar tak besar rumah ni kan.

Kawasan homestay ni dalam pagar maksudnya rumah teres dalam pagar then ada pagar lain yang cover kawasan homestay tu..  tiang merah tu la pagarnya..  

Kawasan dalam rumah...
1 = master bed room siap bilik air la
2 = bilik kedua (sederhana besar)
3 = bilik ketiga terletak sebelah dapur (saiz kecik sikit la)
4 = ruang makan dengan dapur
Kawasan living room pulak terasing dari kawasan makan ni. Nak cerita pasal kemudahan pulak, senang kata lengkap la. Ada aircornd, kipas, iron board, buai baby, peti sejuk, dapur lengkap dengan alatan memasak, meja makan, sofa, TV + astro standard, cermin besar, extra blanket & bilik air ada 2.


Untuk 3 hari 2 malam dengan harga RM350.00!!!
Berminat?? Ni no phone yang boleh dihubungi 019-417 2177 atau sila la ke langkawihomestay.com


0 Br!LL!anT !DeA:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...